Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jedna novozaražena osoba

  S jednom novozaraženom osobom s područja grada Osijeka u Osječko-baranjskoj županiji i u protekla 24 sata nastavljen je minimalni porast broja pozitivnih na COVID 19, doznajemo od načelnika Županijskgo stožera civilne zaštite Gorana Ivanovića.

  „Ukupno je testirano 49 osoba, a samo je jedna pozitivna i dosad je bila u samoizolaciji pa je ukupni broj zaraženih 116, pet je novoizliječenih osoba i sada ih je 65, odnosno više izliječenih nego pozitivnih, preminulih je i dalje 7, hospitalizirano je 19 osoba, devet je zaposlenika KBC-a koji su pozitivni na koronavirus, a u samoizolaciji je 85 osoba”, pojasnio je Ivanović.

  I dalje nema kršenja mjera samoizolacije, a obavljeno je i 2117 provjera propusnica i nije bilo onih bez tog dokumenta.

  „To je samo dokaz da žitelji OBŽ poštuju mjere i to treba ostati tako i nadalje, posebno stoga što je od danas došlo do popuštanja određenih mjere, a tako će biti i nakon 4. svibnja”, kazao je dožupan Ivanović. Uoči 1. svibnja posebno je podsjetio da je i dalje zabranjeno okupljanje više od 5 osoba, pa je pozvao da se taj praznik provede u krugu obitelji. Izletišta će se kontrolirati kako ne bi došlo do većeg okupljanja, najavio je Ivanović.

  „Bez pridržavanja onoga što govori struka, odnosno epidemiolozi, nećemo moći konstatirati da je utakmica gotova”, poručio je načelnik Županisjkog stožera civilne zaštite.

  1 komentar

  1. Pingback: Jedna novozaražena osoba

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog