Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I KŠBU osuđuje izjavu predsjednika Milanovića

  Nastavljaju se reakcije na izjavu predsdjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića o spomen-ploči poginulim pripadnicima HOS-a.

  Trenutni predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, nažalost nije imao osobne hrabrosti sudjelovati u Domovinskom ratu kada je trebalo braniti svoj narod i svoju zemlju, ali je imao “hrabrosti” napasti i omalovažiti značajnu ulogu HOS-a u obrani naše domovine. S podsmijehom uputiti poruku javnosti kako spomen – ploču poginulim pripadnicima HOS-a treba „baciti negdje“, Milanović je verbalizirao oduvijek uočljivu razliku između onih koju su djelima pokazali kako se voli Hrvatska i sebe koji ne poštuje žrtvu hrvatskih sinova”, navodi se u priopćenju Predsjedništva Kulturno športske braniteljske udruge koje potpisuju predsjednik Dražen Pilić i predsjednik Podružnice Đakovo Slavko Raić.

  Danas baštinimo demokraciju za koju su časni ljudi od ideala dali svoje živote. Nisu se hrvatski branitelji borili, a među njima i pripadnici HOS-a, za nikakvu NDH niti komunističku Jugoslaviju već za slobodnu, suverenu, demokratsku Republiku Hrvatsku i zato danas moramo hrabro istupiti u njihovu obranu i ne dirati u još otvorene rane njihovih obitelji,” navodi se u priopćenju.

  1 komentar

  1. Pingback: I KŠBU osuđuje izjavu predsjednika Milanovića

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog