Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bez novozaraženih i bez kršenja samoizolacije u protekla 24 sata

  U protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji obavljeno je 128 testova na koronavirus i niti jedan nije bio pozitivan pa je broj oboljelih ostao na jučerašnjih 107, objavio je na današnjoj konferenciji za novinare Goran Ivanović, načelnik Županijskog stožera civilne zaštite.

  Broj izliječenih osoba je 13, pet je osoba preminulo dosad, tri su osobe na respiratoru, 24 pacijenta hospitalizirano je u osječkom KBC-u, a jedna osoba u našičkoj bolnici, četiri medicinska djelatnika je pozitivno na COVID 19, dva su u samoizolaciji, a dosad je iz KBC-a otpušteno na kućno liječenje 22 pacijenta”, kazao je Ivanović dodavši da je u samoizolaciji 200 osoba, dok ih je jučer bilo 203. Istaknuo je također da u protekla 24 sata nije bilo kršenja mjera samoizolacije, a nije otkrivena niti jedna osoba bez propusnice od 5.598 provjera koliko ih je obavljeno.

  Proteklih dana testiran je puno veći broj uzoraka i nema novooboljelih, što ohrabruje, pojasnio je Ivanović,

  U zadnjih sedam dana imali smo šest oboljelih, danas prvi dan nemamo nijednu novozaraženu, a bitan je i podatak da se smanjio i broj osoba u samoizolaciji; jučer ih je bilo 203, danas ih je 200, a prije sedam dan ih je bilo 452, a prije dva tjedan preko tisuću. Smanjen je i broj medicinskih djelatnika KBC-a u samoizolaciji, s jučerašnjih 13 na samo dva, a prvi put danas nemamo niti jedno kršenje samoizolacije”, dodao je.

  Načelnik Županijskog stožera izvijestio je također da su svi zdravstveni djelatnici opskrbljeni sa zaštitnom opremom koja permanentno stiže te je pozvao i sve udomiteljske ustanove koje imaju problema sa zaštitnom opremom da se jave.

  Uputio je zahvalu i medijima koji prate aktivnosti Županijskog stožera kako bi pravodobne informacije stigle do žitelja OBŽ

  Ova sinergija koja se ovdje vidi vodi nas ka konačnom cilju, a to je da ovo što prije prođe i da se vratimo svakodnevnom životu”, zaključio je Ivanović.

  1 komentar

  1. Pingback: Bez novozaraženih i bez kršenja samoizolacije u protekla 24 sata

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog