Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu osnovana podružnica KŠBU

  Nedavno je u Đakovu osnovana podružnica Kulturno športske braniteljske udruge (KŠBU) koja djeluje u Zagrebu već 3 godine.

  Udruga okuplja branitelje-veterane i stradalnike Domovinskog rata koji djeluju na području kulture i umjetnosti i izvedbene umjetnosti.

  Ciljevi Udruge su promicanje hrvatskih nacionalnih, povijesnih, kulturnih i drugih vrednota te promicanje i oplemenjivanje moralnih i etičkih vrednota hrvatskog naroda; razvoj kreativnosti, znanja i vještina branitelja te građana, djece i mladeži u svrhu osobnog razvoja i socijalne uključenost.

  Osim svojih djelatnosti udruga sudjeluje i u raznim humanitarnim događanjima, a do sada iza sebe ima nekoliko uspješno odrađenih humanitarnih akcija i donacija.

  Udruga ima i svoje predstave, u kojima sudjeluju branitelji kao glumci ili publika. Surađujemo sa kazalištima , Kulturnim centrima i drugim kulturnim ustanovama.

  Udruga na području grada Đakova djeluje od 30. siječnja, predsjednik je Slavko Raić, dopredsjednik je Zoran Hinek, a tajnik je Filip Kljajić.

  I đakovačka podružnica dosad je odradila nekoliko humanitarnih akcija, donacija informatičke opreme, invalidskih kolica i drugih pomagala osobama u potrebi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog