Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Požar na hali, razotkriveni kradljivci bicikla

  Jučer, 13. ožujka, oko 13,30 sati u Ulici Petra Preradovića, u Donjem Miholjcu došlo je do požara na plastičnom pokrovu hale. Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Donji Miholjac u suradnji s inspektorom zaštite od požara. Očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđeno je da je do požara došlo uslijed oštećenja naponskog kabla te zapaljenja drvene bandere i plastičnog pokrova hale. Plamen se proširio na gorive dijelove u neposrednoj blizini, na inventar hale (razne alate, kablove, namještaj), a potom i na ostale gorive predmete u prostoriji.

  Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac.

  U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta nastala vlasniku iznosi više od sto tisuća kuna.

  POLICIJA RAZOTKRILA KRADLJIVCE BICIKLA

  Završeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe te se sumnja da su 20-godišnji hrvatski državljanin iz Zagreba i 28-godišnji hrvatski državljanin iz Višnjevca počinili više kaznenih djela „Krađa“.

  Tijekom prosinca 2019. godine, u Ilirskoj ulici, u Osijeku 20-godišnjak, je iz dvorišta stambene zgrade ukrao nezaključan bicikl.

  U vremenu od siječnja do ožujka 2020. godine, u Ulici Stjepana Radića, u Osijeku i u Ulici Kardinala Alojzija Stepinca, u Osijeku 20-godišnji počinitelj ukrao je dva nezaključana bicikla koja su se nalazila u prostoru predviđenom za odlaganje bicikla.

  Tijekom studenog 2019. godine, u Drinskoj ulici, u Osijeku 28-godišnjak je iz hodnika stambene zgrade ukrao nezaključani bicikl na kojem se nalazila dječja sjedalica.

  Policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi posebna izvješća.

  Foto: Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog