Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pojačane higijenske mjere u školama

  Zbog koronavirusa pojačane su i higijenske mjere u osnovnim školama. Provjerili smo to u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor” čiji ravnatelj Andrija Šušak kaže da se u toj školi uvijek vodilo računa o higijeni.

  „U našoj školi nije se mnogo toga promijenilo jer uvijek smo vodili brigu o higijeni i čistoći ruku, razrednici i stručni suradnici su s djecom govorili o tome i preventivne programe odrađivali, a, normalno, sada još više posvećujemo pozornost da na svakom mjestu uvijek ima i ubrusa i sapuna stalno upozoravamo djecu koliko je važno pranje ruku i radi koronavirusa danas, ali i zbog svih virusnih oboljenja kojima su djeca i svi mi u sustavu izloženi. Ja mogu samo reći da u našoj školi, odnosno da je naš osnivač vodio brigu o tome da nikada nije bio problem niti sapun niti toaletni papir niti ubrusi. U našoj školi uvijek smo toga imali”, tvrdi ravnatelj Šušak.

  S tim u vezi Šušak podsjeća da su stigle i upute Ministarstva znanosti i obrazovanja koje su popraćene dopisom Zavoda za javno zdravstvo i Upravnog odjela za prosvjetu.

  „ Jednostavno ne smijemo oskudijevati ubrusima, sapunom i svime onime što je neophodno za povišenu razinu higijene. To mora biti dostupno svoj djeci u školi, a kod nas je bilo i prije i sada je. Pridržavamo se svega onoga što smo dobili i pridržavat ćemo se svih onih naputaka koje budemo dobili od strane Ministarstva, našeg osnivača i Zavoda za javno zdravstvo”, kaže Šušak dodajući

  da su, osim u školi, pojačane mjere higijene i u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani, gdje učenici provode nastavu tjelesnog.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog