Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dan otvorenih vrata Ekonomske škole: Od vježbeničkih tvrtki do glazbene radionice

  Kreativnost i praktična primjena stečenih znanja i vještina” moto je ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata Ekonomske škole Braća Radić koji je održan danas.

  Učenici i njihovi nastavnici kroz različite radionice, vježbeničke tvrtke, scenske nastupe, zanimljive pokuse, prezentacije, didaktičke igre, mozgalice i druge sadržaje predstavili su ono što rade tijekom nastavnog procesa.

  Ravnatelj Ekonomske škole Željko Bionda ističe da je cilj ovakvih aktivnosti prezentirati rad škole budućim učenicima, ali i lokalnoj zajednici.

  Cilj Dana otvorenih vrata je učenike osnovnih škola grada Đakova i okolice s aktivnostima i programima Ekonomske škole, pokazati im izvannastavne aktivnosti, športske sadržaje, plesne, Volonterski klub, međunarodne projekte, odnosno općenito raznolikost događanja i mogućnost sadržaja”, pojašnjava ravnatelj Bionda.

  Ekonomska škola Braća Radić, kako ističe ravnatelj, ima razvijenu suradnju s brojnim udrugama, lokalnom zajednicom, a sudjeluje i u međunarodnim projektima.

  Naši učenici vole sudjelovati u Danu otvorenih vrata, s radošću pripremaju sadržaje, a učenici gosti su oduševljeni tim aktivnostima. Zanimanja koja su u programu Ekonomske škole neophodna su na tržištu rada, to su zanimanja koja pripadaju poslovnom svijetu i administraciji, a ova događanja, odnosno izvannastavne aktivnosti su ono što obogaćuje naše učenike i pridonosi njihovom budućem radu”, zaključuje ravnatelj Željko Bionda.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog