Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavljen Atlas tradicionalnih okusa

  U Osijeku je jučer predstavljen Atlas tradicionalnih okusa – brošura koja donosi dio bogate gastronomske ponude Osječko-baranjske županije.

  Atlas tradicionalnih okusa slikom i tekstom nastoji probuditi želju za posjetom turističkim vrijednostima naše županije koje neizostavno prati i užitak za nepce, a u u njemu su predstavljena

  33 restorana s najširim spektrom ponude jela, ambijenata i usluga, od tradicionalne lokalne kuhinje i seoskog okruženja sve do restorana sa stoljetnom tradicijom, restorana u vinarijama, čardama, zaštićenim parkovima prirode i dvorcima.

  – Atlas tradicionalne kuhinje dio je projekta u sklopu sklopu kojega je prošle godine izdan Vinski atlas gdje su prezentirana vina sva četiri naša vinogorja, kao i bogata i atraktivna ponuda 32 vinara, a idući je na redu Atlas smještaja kojim će se upotpuniti jedna cjelina ponude na našem području”, rekao je župan Ivan Anušić.

  Prema podacima E-vizitora, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i u siječnju ove godine bilježi porast od gotovo 30% turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog