Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obilježili 25. godišnjicu ređenja

  Punitovački župnik, velečasni dr. sc. Đurica Pardon, 18 godina župnik Župe sv. Ladislava kralja u Punitovcima, i velečasni pater Vladimir Stuhli, salezijanac,  Josipovčanin, više od 20 godina misionar na Madagaskaru, svečano su proslavili 25. godišnjicu ređenja.

  Misno slavlje u župnoj crkvi u Punitovcima  zajedno su predvodili slavljenici, a suslavili su preč. Mato Gašparović, ekonom sjemeništa i ravnatelj UZUK-a i bivši župnik punitovačke župe – prethodnik župnika Đurice, fra Ivica Jagodić, Gorjanac, župnik u Vukovaru i gvardijan franjevačkog samostana, vlč. dr. sc. Josip Bošnjaković, prof. psihologije na KBF-u u Đakovu i don. Stjepan Tribuljak, župni vikar Plitvička Jezera.

  Slavlju koje su organizirali  članovi Župskog pastoralnog i Župskog ekonomskog vijeća i župljani nazočili su rodbina i prijatelji slavljenika te drugi gosti i uzvanici, predstavnici udruga i društava sela punitovačke župe.

  Srebrne misnike na početku misnog slavlja pozdravili su predstavnici Župskog pastoralnog i ekonomskog vijeća i načelnica punitovačke Općine, Josip Brandis, Igor Kovačević i Jasna Matković, a prigodne darove župljana slavljenicima su u ime sva 4 sela uručili u narodnim nošnjama članovi udruga i društava.

  Tekst i foto: M.K.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog