Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Alkoholiziranom vozaču iz Majara prijeti kazna od 41.000 kuna

    Jučer 13. veljače na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu zaustavljena su četiri vozača; dva vozača osobnog automobila i dva vozača bicikala koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

    Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 15,25 sati, u Belišću, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 46-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,90 grama po kilogramu.

    U 21 sat u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 53-godišnji hrvatski državljanin iz Majara. Vozač je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, istekla mu je važnost vozačke dozvole, te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,43 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

    Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 41.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog