Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pucao iz pištolja

  Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 37-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

  U petak 27. prosinca, oko 21,10 sati, u Osijeku, ispred ugostiteljskog objekta, 37-godišnjak je iz pištolja ispalio više hitaca u zrak. Potom je 37-godišnjak ušao u ugostiteljski objekt u kojem su se nalazili gosti i ispalio jedan hitac u automat za klađenje te se udaljio iz ugostiteljskog objekta. Policijski službenici su pronašli i uhitili 37-godišnjaka.

  U subotu, 28. prosinca, temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija u Osijeku, vlasništvo 37-godišnjaka, te je pronađen i na potvrdu oduzet pištolj sa više desetaka komada pripadajućeg streljiva. Počinitelj je priveden pritvorskom nadzorniku.

  U petak 27. prosinca, oko 21,15 sati, u Osijeku, u blizini trgovačkog centra, 22-godišnjak iz Livane je kroz otvoreni prozor osobnog automobila ispalio nekoliko hitaca iz plinskog pištolja. Policijski službenici su na adresi prebivališta pronašli 22-godišnjaka i od istoga na potvrdu oduzeli plinski pištolj sa više desetka komada pripadajućeg streljiva.

  Protiv 22-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog