Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pas napao trinaestogodišnju djevojčicu

  Nakon nekoliko mjeseci zatišja, u Đakovu se ponovo dogodio napad psa.

  Naime, 23. prosinca oko 19 sati na igralištu Osnovne škole Ivan Goran Kovačić pas je napao trinaestogodišnju djevojčicu Tinu Šerf, potvrdila nam je njezina majka Marija.

  Napad se dogodio 23. prosinca oko 19:10 sati na školskom igralištu kod Goranove škole gdje su se šetale prijateljice koje je napao pas – mješanac belgijskog i njemačkog ovčara. One su se razbježale, a pas je uhvatio moju Tinu, srušio je, ugrizao ju za bedro i vukao ju je po igralištu, blatu, sva je bila blatna…. Ona ga je cijelo vrijeme šutala nogom i onda ju je ugrizao za stražnji dio koljena i vukao ju je za nogu, ona je patiku izula i tada je pas otišao s patikom, odnosno pobjegao je, a Tinu je onda čuo jedan čovjek iz DM-a kako vrišti i tako ju je bosu dovezao kući…”, prepričava napad majka trinaestogodišnje Tine.

  Napad je odmah prijavljen policiji,…. otišli smo na Hitnu, a na mjestu događaja smo se išli raspitati tko ima takvog psa, zvonili smo od kuće do kuće i na kraju smo došli do kuće u kojoj je pas bio na prozoru. No vlasnica je tvrdila da pas nije bio vani, ali ga je kćer i njezine kolegice prepoznala po ogrlici…”, tvrdi majka napadnute djevojčice koja još uvijek ide na previjanje.

  Ona još dobro prošla, šta bi tek bilo da je pas napao neko manje dijete…., jer se ona branila nogom…. Kad smo došli kod epidemiologa oni već tog pasa imaju evidentiranog…”, kaže Marija Šerf navodeći da je pas nakon napada na promatranju.

  Glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Zoran Kon potvrdio je da je policiji 23. prosinca u 19:17 sati prijavljen napad psa na djevojčicu, a očitovanje o tom događaju najavljuje nakon završetka istrage.

   

  Foto: Ilustracija -Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog