Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • OK Đakovo dio projekta “Od sportke škole do olimpijskih igara”: Donacija dvorani Ćolnićeve škole

  Odbojkaški klub Đakovo dio je projekta Hrvatskog olimpijskog odbora naziva “Od sportske škole do olimpijskih igara”. Ukupna vrijednost opreme dobivene putem projekta iznosi 25.000,00 kuna, a đakovački klub odlučio je opremu donirati i upotrijebiti u sportskoj dvorani OŠ Josipa Antuna Čolnića na Sjeveru.

  Ukoliko se vratimo u prošlost, možemo s pravom reći kako je upravo spomenuta osnovna škola bila “baza” za mnoge naše odbojkašice, kako prije tako i danas. Prije svih moramo spomenuti velik angažman nastavnice Anke Mlinarević koja je svojim trudom i upornošću unazad dvadesetak godina uputila i “pripremila” velik broj sjajnih đakovačkih odbojkašica, stoji na Facebooku ovog kluba.

  Uz gospođu Mlinarević, kako tvrde iz kluba, veliku susretljivost i zalaganje za sport i sportaše našega grada iskazuje i ravnatelj OŠ J. A. Čolnića Zvonko Belvanović. Nakon uspješne rekonstrukcije parketa i rasvjete u dvorani te energetske obnove, uz novu opremu odbojkaški klub definitivno podiže standarde spomenute dvorane što bi u narednom periodu moglo rezultirati i odigravanjem prvenstvenih utakmica drugoga dijela prvenstvene sezone.

  Foto: Facebook

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog