Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Brojni donatori napunili police socijalne samoposluge

  Potaknuta pozitivnim odjekom nakon otvaranja prve socijalne samoposluge u Đakovu i reakcijama brojnih dobročinitelja, posebno u ovo predblagdansko vrijeme, sestra Karmela Dominković, predsjednica Udruge Terezijin krug, koja je i osnivač samoposluge, uputila je javnu zahvalu svim dosadašnjim donatorima, ali i poziv budućim koji su spremni pokazati svoju osjetljivost za druge.

  Moram biti iskrena i reći da sam toliko emotivno pod jakim dojmom tog jednog kontinuiteta otkako smo zapravo od početka jedanaestog mjeseca ušli u samoposlugu. Imam duboku potrebu zahvaliti se svim donatorima, zahvaliti se svim volonterima, silno velikom broju dragih ljudi koji nisu štedjeli ni sebe ni svoje niti ono od sebe. Osjetila sam jednostavno ljepotu ljudskoga srca kroz ova nepuna dva mjeseca. Osobito mi je draga ova priprema predbožićna gdje smo pokazali stvarno…, evo ja nemam prave riječi, …stvarno…, preslabe su mi riječi da bih mogla izraziti ono što osjećam. To me čini jako zadovoljnom i sretnom i željela sam to zapravo podijeliti sa svima. Neke stvari u životu čovjek treba jednostavno doživjeti”, ističe sestra Karmela Dominković.

  Police prve socijalne samoposluge pune su, a pomoć je dosad koristilo pedesetak korisnika od njih 70, koliko ih je na popisu s područja grada.

  Sestra Karmela poziva i nove korisnike da se jave u socijalnu samoposlugu, a to se prije svega odnosi na one s područja grada i prigradskih naselja.

  Usudit ću se reći da smo dobro opskrbljeni i nadam se da će nam i dalje srce kucati za potrebite pa pozivam u Mažuranićevu ulicu 8 da nam se jave i korisnici iz Piškorevaca, Budrovaca, Đurđanaca, Kuševca, Ivanovaca, Širokog Polja, Novih Perkovaca i Selaca. To ne znači da nećemo pomoći i potrebite iz drugih mjesta Đakovštine”, kaže sestra Karmela.

  Umjesto svjetlucavih zvjezdica, zapalimo svoja srca na Betlehemskoj zvijezdi”, poručuju, uz božićnu i novogodišnju čestitku, iz prve socijalne samoposluge koja, kako ističe sestra Karmela, neće raditi 26. prosinca i 2. siječnja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog