Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 25 alkoholiziranih vozača

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom vikenda evidentirano je petnaest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene, a u preostalih trinaest nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.

  Na području Osijeka dogodilo se osam prometnih nesreća, tri na području Donjeg Miholjca te po dvije na području Belog Manastira i Đakova.

  Na području PU osječko – baranjske policijski službenici od 22. do 24. studenog zaustavili su 25 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi; 24 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla.

  U istom razdoblju, osim alkohola, evidentirano je još 185 prekršaja od čega 82 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 6 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 8 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 prekršaja upravljanja pod zabranom, 2 prekršaja upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 83 ostala prekršaja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog