Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 206 prekršaja u prometu

  Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je dvanaest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena.
  Preostalih jedanaest nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.
  Šest prometnih nesreća dogodilo se u Osijeku, a po dvije na području Đakova, Belišća i Našica.

  Na području PU osječko – baranjske policijski službenici od 8. do 11. studenog zaustavili su 21 vozača koji su imali nedozvoljenu pristunost alkohola u krvi; 16 vozača osobnog automobila i 5 vozača bicikla. .
  Najveća prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su 9. studenog u 22,25 sati na državnoj cesti broj 2 (južna obilaznica). Radarskom kontrolom uočili i zaustavili su 21-godišnji hrvatski državljanin iz Aljmaša koji se kretao brzinom od 180km/h. Obavljenim alkotestiranjem vozača utvrđena mu je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 2,26 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu. U ovom slučaju maksimalno predviđena novčana kazna za počinjene prekršaje iznosi 35 000 kuna.
  Tijekom proteklog vikenda 8. do 10. studenog, policijski službenici provodili su pojačane mjere kontrole prometa. Ukupno je evidentirano 206 prekršaja od kojih je 110 prekršaja prekoračenja brzine kretanja i 21 prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog