Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pojačani nadzor prometa za Martinje

  Kao i svake godine, povodom „Martinja“, koje se obilježava 11. studenog, očekuje se povećani broj sudionika u cestovnom prometu koji su konzumirali alkoholna pića.
  U cilju sprječavanja prometnih nesreća i njihovih posljedica, policijski službenici od 8. do 12. studenog svoje aktivnosti usmjerit će na sprečavanje i sankcioniranje vožnje pod utjecajem alkohola.
  Nadzor vozača obavljat će se na lokacijama koje se statistički, ali i iskustveno iskazuju kao ugrožene u pogledu činjenja prometnih prekršaja i događanja prometnih nesreća zbog vožnje pod utjecajem alkohola.
  U aktivnosti bit će uključen odgovarajući broj policijskih službenika, kao i uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru prometa; odnosno uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, testeri za droge, uređaji za nadzor brzine, uređaji za automatsko očitavanje registarskih pločica.
  Policijski će službenici sukladno preventivnom projektu „Blagdani bez alkohola“ tijekom nadzora u prometu dijeliti informativne letke čija je svrha individualnim pristupom u komunikaciji s građanima ukazati na potrebu odgovornog i savjesnog ponašanja u prometu.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog