Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Ekonomska škola domaćin sudionicima Erasmus+ projekta “Podijelimo svoju baštinu”

    Ekonomska škola „Braća Radić“ od 1. rujna započela je s aktivnostima još jednog međunarodnog projekta u programu Erasmus+, doznajemo od ravnatelja Željka Bionde.

    Projekt Let’s Share Our Heritage (Podijelimo svoju baštinu) financira se sredstvima EU, a nositelj projekta je škola iz Rumunjske. Projekt je počeo susretom nastavnika u Đakovu, u Ekonomskoj školi „Braća Radić“, koji traje od 21. do 25. listopada, a sudionici su nastavnici različitih struka iz četiri zemlje: Rumunjske, Turske, Grčke i Portugala. Sudionici su pohađali predavanja i radionice, sudjelovali na terenskoj nastavi te obilazili kulturne znamenitosti Đakova i okolice, sve u organizaciji nastavnika i učenika Ekonomske škole „Braća Radić“. Projektu su se priključili brojni profesori Ekonomske škole, koji su također sudjelovali u bogatom programu”, istaknuo je ravnatelj Bionda.

    Voditeljice projekta su profesorice Mirela Lemo Prevoznik, Spomenka Crnoja i Tihana Moro Vladić, a kao stručni vodiči pridružile su im se i profesorice Nataša Šantić i Zrinka Kedačić.

    Foto: Nataša Šantić/Ekonomska škola

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog