Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčaninu kazna od 10.000 kn i 3 mjeseca zabrane upravljanja vozilom

  U petak, 11. listopada, u vremenu od 07,00 do 15,00 sati provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila. Ukupno je evidentirano 58 prekršaja od čega 55 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.
  Tijekom vikenda na području PU osječko – baranjske policijski službenici evidentirali su 28 vozača koja su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi; dvadeset vozača osobnih automobila i sedam vozača bicikla te jedan  vozač automobila.
  Od navedenog broja alkohola, u pojačanim mjerama koje su provedene sa 12. na 13. listopada evidentirano je 18 prekršaja u prometu pod utjecajem alkohola.
  U jutarnjim satima, 11. listopada, u Vuki policijski službenici zaustavili su osobni automobil koji se kretao brzinom od 123 km na sat, što je utvrđeno s laserom. Vozilom je upravljao 56-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Za navedeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 10.000 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca, te će mu po pravomoćnosti biti određeno 6 negativnih prekršajnih bodova.
  Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su 13. listopada u 03,20 sati, kada su u Đakovu zaustavili teretni automobil kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 2,30 grama po kilogramu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog