Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Tužno, ali lijepo jer se ne zaboravlja”

  Kod spomen-obilježja u vojarni Đakovo održana je komemoracija za Željka Trbaru, prvog poginulog pripadnika 3. Gardijske brigade Kune u oslobađanju vojnih objekata u gradu.

  Komemoraciji su bili nazočni i roditelji poginulog Željka.

  „Tužno, ali lijepo jer se ne zaboravlja. Hvala svima koji su došli i hvala svakome tko se sjeti ovoga dana, posebno ovoga dana. Mi smo roditelji jako zahvalni na ovome, ja bih sada mogla plakati, ali neću jer sam ponosna što su se svi prijatelji sjetili. Malo je došlo, ali je došlo sa srcem  i to mi jako puno znači i svakom posebno hvala, hvala i vama na Radio Đakovu i svima, svima”, kratko je za naš radio izjavila nakon komemoracije majka poginulog Željka Trbare.

  Vijence su položili i svijeće zapalili predstavnici Hrvatske vojske, braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, izaslanica ministra hrvatskih branitelja, predstavnici grada, a u ime Udruge veterana 3. Gardijske brigade Kune nazočnima se kratko obratio Marijan Petrak.

  „Pozivam sve da svoju djecu i unuke odgajamo u istini o Domovinskom ratu i našim suborcima i palim braniteljima i da i dalje njegujemo tu počast prema njima”, kratko je poručio Petrak.

      U povodu 28. obljetnice oslobađanja vojnih objekata u gradu Udruga veterana 122. Brigade u nedjelju u 17:15 organizira komemoraciju, a u 11 sati u Centru za kulturu bit će otvorena izložba fotografija „Đakovo u Domovinskom ratu.”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog