Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prvi dan Škole za život

  Danas je počela nova školska godina, a posebno uzbuđeni bili su prvašići koje su u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor” dočekali bučno i veselo.

  Ovogodišnji početak nove školske godine u znaku je početka primjene kurikularne reforme, odnosno Škole za život kojom je obuhvaćeno oko 150 tisuća učenika, a među njima je oko 38 tisuća prvašića kojih je i ove godine manje nego prošle godine.

  Ni roditelji nisu krili svoje uzbuđenje, a kada je riječ o Školi za život dio njih priznaje da nije upućen u pojedinosti.

   

  Svoje uzbuđenje novom generacijom prvašića nije krila ni učiteljica Biljana Knežević koja kaže da je svaka nova generacija novi izazov.

  Prvi razred uvijek je jedan novi početak, nova radost, novi izazov, s djecom je  uvijek lijepo raditi”, kaže učiteljica 1.C razreda Nazorove škole koja ne očekuje neke veće probleme u primjeni Škole za život.

  Očekujem da će sve biti u redu, možda smo trebali dobiti malo detaljnije informacije, više obuke, edukacije, ali mi kao učitelji uvijek smo sposobni i spremni za svaki izazov, promjenu, nešto novo, u centru su djeca tako da mislim da će i ovo biti dobro”, kaže učiteljica Biljana očekujući eventualne probleme, kako kaže, „možda oko digitalizacije, oko laptopa, odnosno tehnologije, a ovo drugo mislim da će sve biti u redu”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog