Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Eutanazija ili školovanje psa

  Pas koji je jučer napao dječaka na dječjem igralištu u Preradovićevoj ulici sam vratio vlasniku odnosno vlasnici, potvrdio nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske Zoran Kon.

  „Trenutno znamo da se pas sam vratio kući, odnosno vlasniku i tamo je pronađen. Utvrđen je i vlasnik, odnosno vlasnica, a to je 38-godišnja hrvatska državljanka iz Đakova. Slijedi dopis Veterinarskoj inspekciji koji će podnijeti policija i opće posebno izvješće s obzirom na to da je taj pas tijekom veljače također napao dijete i tada smo protiv vlasnice podnijeli prekršajnu prijavu sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, prekršaj iz članka 30 – držanje životinja bez nadzora. Veterinarska inspekcija Đakovo je stavila na desetodnevno promatranje psa nakon čega će se donijeti rješenje o tome da li će se pas školovati ili će biti eutanaziran”, pojasnio je glasnogovornik Kon.

  1 komentar

  1. Aurora

   12. rujna 2019. at 11:53

   Taj pas nakon napada u Preradovićevoj ulici je stavljen pod nadzor. Šta je s psom iz ulice F. Kosine koji je napao dijete iza Nazorove škole u nedjelju. I njega treba staviti pod nadzor, jer u blizini su dvije dječje škole i velika je frekvencija ljudi. Ovo je strašno. Ovi vlasnici nisu sposobni brinuti se o tim psima i držati ih pod nadzorom. Osim toga to su vojni psi, a ne obiteljski psi. ovaj grad je postao užasan, horor.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog