Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Europski dan bez poginulih u prometu

  Četvrtu  godinu za redom u četvrtak će se  diljem Europe provoditi  Projekt EDWARD (European Day Without A Road Death) – „Europski dan bez poginulih u prometu“ u organizaciji Europske mreže prometne policije (TISPOL).

  Dugoročni cilj ovog europskog projekta  je smanjivanje i održavanje niskog broja poginulih i teško ozlijeđenih na cestama u svijetu te senzibilizacija svih sudionika u prometu na promjenu ponašanja i stavova.
  Svrha ovog projekta je da svi sudionici u prometu kritički promisle – makar i na par minuta – o rizicima s kojima se suočavaju i o rizicima kojima izlažu ostale sudionike u prometu.
  Projekt EDWARD podržava svih 30 država članica Europske mreže prometne policije,  te je velik broj poznatih organizacija i  inicijativa i njihovih čelnika, prisegnulo da će širiti EDWARD afirmativne prometne poruke.
  Ministarstvo unutarnjih poslova provodit će pojačane preventivno-represivne aktivnosti s ciljem povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, te smanjenja broja prometnih prekršaja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog