Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tramišak: “Za energetsku obnovu đakovačkih škola 15,5 milijuna kuna”

  U projektima Osječko-baranjske županije za energetsku obnovu zgrada javnog sektora na području Grada Đakova i Đakovštini krajem srpnja su započeli radovi na obnovi Osnovne škole Ivan Goran – Kovačić zgrada razredne nastave, te obnovi Osnovne škole Josipa Antuna Čolnića i obnovi Osnovne škole Matija Gubec Piškorevci”, izjavila je povodom početka radova Nataša Tramišak, pročelnica Upravnog odjela za investicije, razvojne projekte i fondove Europske unije Osječko-baranjsek županije.

  Rok za završetak svih radova je deset mjeseci, najavljuje pročelnica ističući da je također u tijeku postupak nabave za izvođača radova za energetsku obnovu Osnovne škole Ivan Goran Kovačić – predmetna nastava kao i za srednju strukovnu školu Antuna Horvata Đakovo.

  Osim radova na osnovnim i srednjim školama u gradu Đakovu ukupne vrijednosti 15,5 milijuna kuna, na širem području Đakovštine (Gorjani, Piškorevci, Koritna, Kešinci, Viškovci, Beketinci) je vrijednost projekata još dodatnih 10 milijuna kuna.

  Projekti se sufinanciraju sredstvima Europske unije i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u vrijednosti od 60%, a ostatak sredstava osigurava Osječko – baranjska županija.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog