Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 20 alkoholiziranih vozača

  Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osamnaest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih petnaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

  Osam se dogodilo na području Osijeka, četiri na području Belišća, tri na području Đakova, dvije na području Našica, a jedna na području Baranje.

  Od 16. do 18. kolovoza na području ove policijske uprave policijski su službenici zaustavili 20 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi; 16 vozača osobnih automobila i četiri vozača bicikla.

  Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su  17. kolovoza u 15,30 sati u Đurđenovcu, kada su zaustavili biciklistu, 51-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Đurđenovca, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 3,38 grama po kilogramu.

  U subotu 17. kolovoza u 18,15 sati u Trnavi se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 24-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Viškovaca, policijski službenici evidentirali su prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog