Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zbog nedovršene ćuprije najavljuje blokadu ceste

  Ogorčen odugovlačenjem radova na obnovi pješačke staze u Ulice Franje Račkog, a zbog čega su mu ostala nedovršena dva kolna prilaza kući, odnosno dvorištu, obratio nam se Dragan Radnić s kućnog broja 142/1. Tvrdi da zbog toga ne može obavljati svakodnevne poslove.

  „Problem je u tome što smo uskraćeni u obavljanju svojih zadataka, mi ne možemo ni izaći ni ući u svoje dvorište, jednostavno to traje predugo, tri mjeseca to traje i to je sramota. Zvao sam poglavarstvo, oni sad brinu o Vezovima i nije im to prioritet, zovem nadzor koji je obećao, ali nitko ne dolazi i nitko ne obilazi gradilište. Ne radi se po pravilu struke i ne radi se za nas pojedince, to bi trebalo biti nama na korist, a ne na štetu. Pet, šest automobila je oštećeno tu, ljudi otkinu plastiku, evo i jučer se to dogodilo, imamo i fotografije. Nas se jednostavno uskraćuje da možemo normalno funkcionirati i živjeti”, kaže ogorčeni Radnić.

  Kolni prilazi, odnosno ćuprije nisu vraćene u prvobitno stanje zbog čega se, kako tvrdi Radnić, bune i drugi stanovnici te ulice.

  „Kada sm ih upozoravao i skretao pozornost oni kažu „aj´ stari, nemoj za……..”. Je li to način da se razgovara sa jednim starijim čovjekom?Ako se to može napraviti, a ako ne, ja sam rekao da ćemo se snaći i da ćemo u nedjelju blokirati cestu pa kako bude, nek´ onda Šokci hodaju po lenijama, ovuda neće proći sigurno”, najavljuje Radnić.

  Dodatni problem je izaći s poljoprivrednim strojevima na cestu, upozorava Radnić čiji se sin bavi poljoprivredom.

  „Kuda da iziđem, imamo tu nedaleko zob koju treba vršiti, a ja nemam odakle proći, kako da izađem vani…., to je sramota… A, uostalom, neka dočekaju nedjelju pa ćemo vidjeti šta će biti”, rezignirano zaključuje Radnić.

  Od izvođača radova, a to je osječka Gravia, doznajemo da je betoniranje spornih ćuprija, odnosno kolnih prilaza predviđeno za danas u 13 sati. To nam je potvrdio voditelj gradilišta Josip Korajac.

   

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog