Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predsjednica o Vezovima: “Nosim izvrsne dojmove, uživala sam u svakoj skupini”

  Nakon svečane povorke koju je pratila ispred katedrale, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je na euharistijskom slavlju u katedrali koje je predvodio nadbiskup Đuro Hranić. Nakon mise, nadbiskup Hranić primio je predsjednicu u Nadbiskupskom dvoru.

  U kratkoj izjavi novinarima predsjednica je priznala da je „malo umorna i da je vrućina najviše umara od svega” i da više voli zimu.

  Na pitanje o Vezovima izjavila je da nosi izvrsne dojmove iz Đakova.

  „Bilo je prekrasno, 53. Đakovački vezovi, toliko godina održavati kulturnu tradiciju i narodnu baštinu je za svaku pohvalu, uživala sam u svakoj skupini, bilo je vrlo veselo i tako bi i trebalo biti i svako toliko neko narodno veselje, osjećam se izvrsno i zahvaljujem svim stanovnicima Đakova, ali i svima ostalima koji su danas sudjelovali na Đakovačkim vezovima, bilo je oko 30. 000 ljudi, na iznimno srdačnom dočeku, na prekrasnoj atmosferi i na lijepom druženju”, sublimirala je svoje dojmove predsjednica Republike.

  Nije, međutim, željele odgovoriti na pitanje hoće li ostati na Škorinom koncertu kojim završavaju ovogodišnji 53. Đakovački vezovi. Kratko je samo dodala „nemam pojma da je večeras koncert gospodina Škore”. Isto tako, nije željela prokometirati ni pitanje o migrantima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog