Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministar Tolušić otvorio novouređeni dio jahaonice

  Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić otvorio je danas novouređeni južni dio jahaonice u kojemu je smještena suvenirnica i ugostiteljski objekt. U uređenje je, kako je tom prigodom istaknuo ministar, uloženo oko pet milijuna kuna.

  „U završetak objekta Ministarstvo poljoprivrede uložilo je pet milijuna kuna, građevinski radovi su u potpunosti dovršeni, a ono što nas u budućnosti očekuje to je interpretacijski centar u potkrovlju za koji ćemo sada raditi projekt i nadam se da ćemo ga uskoro isfinancirati. Nakon toga slijede ulaganja u Ivandvor koji je zaštićena kulturna baština i koji zaslužuje da ga se obnovi”, kazao je ministar Tolušić istaknuvši da je vrijednost te investicije najmanje pet do šest milijuna eura.

  Ministar je danas prokomentirao i početak žetve, odnosno donošenje Pravilnika o ugovornim odnosima proizvođača i otkupljivača koji, kako je rekao, prije svega donosi sigurniji odnos proizvođač-kupac, obvezne ugovorne odnose, razradu klasa pšenice i fer odnose na tržištu. Što se pak tiče cijene, ministar Tolušić kazao je da Ministarstvo poljoprivrede ne određuje cijenu pšenice nego to određuje tržište, ali je izrazio nadu da će ona biti prihvatljiva za poljoprivrednike.

  Na pitanje novinara o aferama koje potresaju Vladu ministar Tolušić kratko je rekao:

  „Što se tiče ministra Kuščevića, odnosno svih ministara u Vladi RH, ministre predlaže premijer i dokle god ministri imaju premijerovo povjerenje do tada je to tako. Prema tome, svi ministri u ovoj vladi su došli zahvaljujući povjerenju premijera Plenkovića i mislim da vam je to dovoljan odgovor”, zaključio je Tolušić.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog