Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Humanitarna utakmica za Ivicu Petra Čališa

  HNK Đakovo Croatia i NK Dračice Đakovo 31. srpnja 2019. (srijeda) godine u 18:00 sati na stadionu Croatia 1971 odigrat će humanitarnu utakmicu za našega sugrađanina Ivicu Petra Čališa.

  Ivici je u lipnju prošle godine uspostavljena dijagnoza parapareza nogu uzrokovana spinalnom duralnom A-V fistulom. Nakon zahtjevnih operacija završio je u invalidskim kolicima. Za sada uspijeva napraviti svega nekoliko koraka uz invalidska pomagala. Rehabilitacija je izrazito zahtjevna, a liječnici predviđaju da će trajati prilično dugo. Ivica je trenutno na rehabilitaciji u Zagrebu.

  Ivica Petar Čališ je Đakovčanin iz Dračica rođen 1993. godine. U đakovačkoj gimaziji je 2012. godine proglašen učenikom generacije. Studirao je kemiju na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Među ostalim, Ivica je trag ostavio i na Radio Đakovu gdje je vodio i uređivao emisiju Na kavi sa znanošću.

  „Humanitarnom utakmicom želimo prikupiti sredstva kojima bismo olakšali Ivičine zahtjevne terapije. Pozivamo vas da i ovoga puta svi zajedno pokažemo našu snagu i zajedništvo te bar malo olakšamo Ivičin put prema ozdravljenju. Odazovimo se i kupnjom ulaznice pomognimo hvale vrijednu inicijativu za pomoć našeg sugrađanina,“ poručuju na Facebooku HNK Đakovo Croatia.

  Foto: Arhiva RĐ, srpanj 2012. – Ivica Petar Čališ na Radiju prije emisije Na kavi sa znanošću

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog