Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tvrtka Strizivojna Hrast d.o.o. dobitnik Zlatne kune

  „Zlatna kuna“ je najviše priznanje koje Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek dodjeljuje tvrtkama s područja Osječko-baranjske županije za ostvarene rezultate poslovanja u prethodnoj godini. Izbor se obavlja u tri kategorije, i to analizom i usporedbom čak 21 objektivnog financijskog pokazatelja uspješnosti poslovanja, od likvidnosti, stabilnosti, prihoda, dobiti i zapošljavanja do plaća, izvoza i drugih kriterija, što i samim nagradama daje dodatnu vrijednost.

  Ove godine „Zlatnu kunu“ u kategoriji velikih poduzeća dobila je tvrtka DS Smith Belišće Croatia d.o.o. Belišće, najbolja u kategoriji srednjih poduzeća je tvrtka Strizivojna Hrast d.o.o. Strizivojna na čelu s Matom Ravlićem, dok je u kategoriji malih poduzeća najuspješnija tvrtka Barrage d.o.o. Osijek.

  Prema financijskim rezultatima gospodarskih subjekata, 2018. godina bila je dobra i poticajna o čemu svjedoče podaci da je ukupni prihod osječko-baranjskog gospodarstva za prošlu godinu ostvaren u iznosu od 28,5 milijardi kuna, istaknuo je predsjednik Županijske gospodarske komore Zoran Kovačević.

  Laureatima je čestitao župan Ivan Anušić naglasivši da je u protekle dvije godine Osječko-baranjska županija udvostručila potpore poduzetništvu sa 4,2 na 8,6 milijuna kuna.

  Osim toga, Županija sudjeluje u subvencijama kamata za kredite poduzetnika i obrtnika.

   

  Foto:OBŽ

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog