Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tri prijatelja iz Đakova biciklom na BBB (Budimpešta, Bratislava, Beč)

  Tri prijatelja, dva Đakovčanina, Zvonimir Perko i Tomislav Čabrajac, te Mijo Vračević iz Trnave odmor od posla i produženi vikend odlučili su iskoristiti za svoju biciklističku avanturu života – biciklom od Đakova do Budimpešte (Mađarska), Bratislave (Slovačka) i Beča (Austrija).

  -Često bicikliramo, a još na faksu ciljali smo otići na Balaton. Faks smo završili prije dvije godine, a prije otprilike dva mjeseca napokon smo odlučili da idemo i palo nam je napamet da ponovimo BBB (Budimpešta, Bratislava, Beč) iz srednje, ali ovaj put s dodatnim B (bicikl). Dakle – BBBB, rekao nam je simpatični Zvonimir Perko.

  Ova tri elektrotehničara na put su krenula u četvrtak ujutro, a plan im je u srijedu iz Beča vlakom krenuti u Zagreb.

  -Vozimo cca 100 km po danu, onako laganini, nigdje ne žurimo, uživamo…ipak smo na godišnjem. Nismo se posebno pripremali, prije tri tjedna smo zajedno odvozili 100 km i to je to, dodao je Zvonimir koji je istaknuo i da su im se već dogodile zanimljive zgode.

  -Mislili smo prijeći trajektom preko Dunava, ali nije radio. Srećom, u blizini je bio čovjek s čamcem pa smo ga pitali da nas preveze. Da nije pristao, morali bismo biciklirati dodatnih 20 km, kroz smijeh je dodao Zvonimir.

  Dečki, sretan put! 😊

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog