Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Gradonačelniče, pravo je vrijeme da Vam kažem da lažete”

  „Vječna borba istine i laži nikad ne prestaje…početak je gradonačelnikove press konferencije održane 20. svibnja, pa ga pitam zašto se on s tim uopće bori, kad se zna da je “istina” istina, a “laž” laž i zašto “laž” ponovo bira za dokazivanje istine.

  Ako je laž svjesno izrečena neistina ili obmana, ako laž tiskana u nekoliko tisuća primjeraka može postati istina…., onda je pravo vrijeme, gradonačelniče, da Vam kažem da lažete.

  Vodeći računa o razini komunikacije do koje mi je i te kako stalo, u svemu gore izrečenom prema svim pravopisima ništa nije sporno, samo su se stvari nazvale pravim imenom.

  Da je tako potvrđuje i činjenica da se niste odazvali mom pozivu na argumentirano sudjelovanje u programu našeg radija i tako javno uz knjigovodstvenu dokumentaciju potvrditi ono što ste rekli na svojoj press konferenciji.

  Naime, rekli ste da Radio Đakovo u zadnjih 10 godina nije platio niti jednu kunu najma za prostor na bivšoj lokaciji, što je naravno laž.

  Da ste se htjeli ponašati moralno i odgovorno za svaku izgovorenu riječ tada bi provjerili knjigovodstvenu dokumentaciju iz koje je vidljivo da je za 2008., 2009. i 2010. godinu odnosno jedine godine u povijesti radija za koje su ispostavljene fakture za najam, uglavnom plaćene.

  Kad ste se pored aktualnih problema odlučili u svom mandatu u trajanju od svega 2 godine baviti prošlošću, moram Vam reći da ponovo niste rekli istinu, jer Radio Đakovo gotovo nekih 45 godina nije platio najam za korištenje istog prostora….možda bi bilo dobro da to sad Vi obračunate.

  Kako Vam idu transakcijske radnje to ste pokazali sa Johnom Smithom, kako Vam ide matematika to ste potvrdili čudnim umnoškom broja godina duga i iznosom mjesečnog najma, a poznavanje i iščitavanje knjigovodstvene dokumentacije, unatoč činjenici da ste ekonomist, tek je nešto što zabrinjava.

  Što se tiče moje odgovornosti za poslovanje tvrtke Radio Đakovo izrazito sam zadovoljna i ponosna na nju i sve što sam zajedno s mojim kolegama učinila u zadnja dva desetljeća.

  Na žalost, za razliku od Vas koji ovom društvu, koje ne živi na teret državnog proračuna, kao suvlasnik nanosite ogromnu štetu i kao takav suvlasnik zaslužujete najoštrije pravne sankcije.

  Tisuće Vaših pressica ne mogu Vas oprati Vaše jedine namjere, a to je gašenja radija iz Vama jako poznatih razloga”, navodi se u priopćenju direktorice Radio Đakova Mirjane Adrić.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog