Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijana provodi istraživanje o kvaliteti života u Đakovu – sudjelujte u anketi

  Studentica diplomskog studija sociologije Sveučilišta u Zadru Tijana Privara za svrhu diplomskog rada provodi istraživanje čiji je cilj analizirati i opisati kvalitetu života u gradu Đakovu te utvrditi povezanost čimbenika koji čine kvalitetu života s namjerom odlaska iz grada kod mladih koji su završili proces obrazovanja.

  Tijana ovim istraživanjem želi naglasiti važnost mladih u viđenju prostora poboljšanja ponude grada Đakova te napominje kako proučavanjem mladih dobivamo trenutne, ali i rezultate koji prognoziraju vjerojatna buduća kretanja društva i upravo zbog toga je populacija mladih uvijek izazovna i trajno aktualna za istraživanja.

  -Idejom želim apelirati na poboljšanje kvalitete i uključenje različitih organizacija kako bi mladi bili zadovoljniji ponudom grada i kako bismo pokušali smanjiti tendenciju migracija, dodala je Tijana.

  Zbog svega navedenoga pozivamo vas da sudjelujete u anketi koju možete pronaći na linku, a za čije rješavanje je potrebno oko 3 minute: Anketa – Kvaliteta života u gradu Đakovu

  Po završetku istraživanja, Tijana će nam dostaviti rezultate ankete.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog