Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Provjera sustava civilne zaštite na Boroviku

  U povodu obilježavanja Dana Osječko-baranjske županije sutra će se s početkom u 11.00 sati na jezeru Borovik održati e smotra i pokazna vježba operativnih snaga sustava civilne zaštite Osječko-baranjske županije “Borovik 2019.”.

  Vježbom će se demonstrirati koordinacija upravljanja i provođenja mjera i aktivnosti, kao i spremnost djelovanja operativnih snaga sustava civilne zaštite Osječko-baranjske županije. U vježbi će biti uključeno 117 izravnih sudionika iz operativnih snaga sustava Civilne zaštite te ukupno 27 interventnih vozila.

  Koristit će se zvučno oglašavanje opasnosti i prolaska hitnih službi zbog čega se upozoravaju građani da je riječ samo o smotri i vježbi civilne zaštite.

  Prema scenariju vježbe, predviđen je požar u šumi izazvan padom i eksplozijom poljoprivrednog zrakoplova. U sutrašnjoj vježbi na Boroviku, uz Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije, sudjelovat će i postrojbe civilne zaštite specijalističke namjene, Vatrogasna zajednica Osječko-baranjske županije, Vatrogasna zajednica grada Đakova, Policijska uprava Osječko-baranjska, Zavod za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije, Društvo crvenog križa Osječko-baranjske županije, Hrvatska gorska služba spašavanja, Radio klub „Osijek“, Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, Državne interventne postrojbe civilne zaštite, Društvo za podvodne aktivnosti Osijek te Općina Drenje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog