Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poduzetničke zone generatori razvoja

  Na području Osječko-baranjske županije osnovano je 82 poduzetničke zone od kojih je 30-ak aktivno i s izgrađenom komunalnom infrastrukturom. Kako bi se dobio neposredan uvid u stanje, rad, potrebe i planove poduzetnika i poduzetničkih zona jučer je Upravni odjel za gospodarstvo organizirao obilazak poduzetničkih zona u svih sedam gradova na području Osječko-baranjske županije te u svakoj poduzetničkoj zoni posjetu jednom gospodarskom subjektu.

  Jučer je promoviran i Katalog poduzetničkih zona Osječko-baranjske županije. S ciljem kvalitetnije promocije više razine informiranosti o poslovanju u poduzetničkim zonama, Osječko-baranjska županija je krajem 2018. godine izradila novi Katalog poduzetničkih zonama, koji sadržava osnovne podatke o svim infrastrukturno opremljenim zonama na području Županije, među kojima valja istaknuti one o površini slobodnih parcela, cijeni zemljišta i komunalnog doprinosa te posebne pogodnosti za investitore.

  – Osječko-baranjska županija nastoji kroz svoja sredstva, kao i sredstva resornih ministarstva omogućiti gradovima i općinama opremanje zona kako bi one postale jezgre gospodarskog rasta i razvoja te generator novih radnih mjesta. Županija je u suradnji s HABOR-om pokrenula i projekt kreditiranja u kome su kamate nula posto, što je važno za poduzetnike jer su njihova ulaganja u zonu vrlo velika, istaknula je, između ostalog, Ivana Katavić-Milardović, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Osječko-baranjske županije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog