Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pedagoginja Natalija Siladjev na seminaru u Bergenu

  Tijekom prošloga tjedna, Ekonosnmka škola Braća Radić sudjelovala je na seminaru i aktivnostima TCA u Bergenu u Norveškoj. Na seminaru je sudjelovalo 27 stručnjaka iz 15-ak zemalja. Sudjelovanje na seminaru izborila je Natalija Siladjev, pedagoginja savjetnica koja je aktivnim sudjelovanjem i dijeljenjem iskustva iz prakse pridonijela zajedničkom radu.

  „Svrha je ovog seminara unaprjeđenje znanja o promociji i profesionalnom usmjeravanju u mobilnosti – te na traženje odgovora na pitanje kako možemo poboljšati profesionalno usmjeravanje u mobilnosti odnosno razumijevanje kako je mobilnost ključna u postizanju ciljeva u cjeloživotnom učenju.

  Očekivani rezultati seminara su razvijeni prototip standarda/metode/plana za rad u usmjeravanju u mobilnosti, umrežavanje sudionika i dijeljenje iskustava te inspiracija za daljnji rad i prijavu europskih projekata vezanih za temu seminara.

  Seminar je otvoren za sudjelovanje organizacijama aktivnima u području obrazovanja i osposobljavanja koje su spremne aktivno sudjelovati i doprinijeti seminaru dijeljenjem vlastitih ideja i iskustava.

  Ciljana skupina seminara su savjetnici u profesionalnom usmjeravanju, nastavnici zainteresirani i aktivni u području profesionalnog usmjeravanja za zaposlenje i mobilnosti za područje za koje se prijavljuju (obrazovanje odraslih ili strukovno obrazovanje i osposobljavanje).“

  Tijekom 3 dana boravka u Bergenu , norveška Agencija za mobilnost organizirala je za sudionike niz korisnih predavanja i radionica.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog