Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nacionalni operni prvak najavio goste na koncertu 26. svibnja u Lisinskom

  Stiže koncert koji istinski ljubitelji glazbe ne smiju propustiti, a uveličati će ga solisti, gudački kvartet i Gabi Novak!
  Naš proslavljeni i nagrađivani tenor Tomislav Mužek u pratnji Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu priprema repertoar za pamćenje. Oni koji su ih već slušali znaju da mogu očekivati neobičan spoj talijanskih kancona i klasike sa popularnim numerama koje umjetnici biraju po vlastitom ukusu. Bit će tu hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića i drugih, ali i klasičnih izvedbi Chitarre Romane i drugih kancona, naravno, sve u posebnom aranžmanu ovih divnih glazbenika.

  U planu su i gosti koji će večer u Lisinskom uveličati i učiniti nezaboravnom, a biti će to solisti – Ivan Gazibara na kontrabasu, Emil Gabrić na violini, Kristijan Zorjan na perkusijama. Zatim gudački kvartet u sastavu Matej Milošev, Dean Melki, Luka Iverac, Jasmina Bojić; a uz njih na pozornicu Lisinskog popet će se i velika diva, prva dama hrvatske šlageristike, Gabi Novak.

  Trio nacionalnog opernog prvaka čine vrhunski glazbenici:Miroslav Lesić –  gitarist, skladatelj, producent, aranžer i tonski snimatelj. Višestruko nominiran i okrunjen nagradama Porin i Status. Istaknuti je član HRT banda Nikše Bratoša, te suradnik brojnih zvijezda domaće i inozemne pop/rock scene;

  Tomislav Modrić –  pijanist, prof. klavira, producent, skladatelj i aranžer. Također je višestruko nominiran za glazbenu nagradu Porin te je kao dio producentskog tima dobitnik nagrade Golden rose u Luzernu 2007.godine. Suradnik je brojnih hrvatskih i inozemnih izvođača.

  Mladen Kosovec – harmonikaš i klarinetist, među ostalim i član ansambla „Tango Appassionato“ koji svoje slušatelje rado odvodi u čaroban svijet tanga, čardaša i romanse.

  Ulaznice po cijeni od 120/160/200/250 kuna mogu se nabaviti na linku.

  Koncert je ujedno i promocija albuma snimljenog na sceni Hrvatskoga narodnog kazališta početkom godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog