Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministar Tolušić otvorio 6. FarmShow

  Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić otvorio je, kao izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića danas,  6. FarmShow Osijek.

  Ovaj specijalizirani međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme, te ostalih proizvoda i usluga za poljoprivredu okupio je izlagače koji predstavljaju svoje proizvode na više od 10.000 m2 izložbenog prostora. Sajam je specifičan po tome što poljoprivrednici mogu vidjeti strojeve u radu na pokusnim poljima.

  Investicije u poljoprivredi izuzetno su važne, ne samo investicije u farme, objekte, staklenike nego i investicije u mehanizaciju. Kroz Program ruralnog razvoja financirali smo preko 1.500 projekata s novom mehanizacijom, što je pokazatelj da naši poljoprivrednici mogu, žele i obnavljaju svoje farme u cilju izgradnje bolje budućnosti. Poljoprivrednici su do sada koristili traktore stare i po 30 godina, a sada s novom mehanizacijom mogu unaprijediti svoje gospodarstvo, biti produktivniji i više proizvoditi,“ izjavio je potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić te dodao kako će natječaja za mehanizaciju biti i u budućnosti.

   Sajam se održava do 2. lipnja 2019. u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH.

  Foto: Ustupljena fotografija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog