Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Englezi donirali vozila i opremu vatrogascima OBŽ

  U Kneževim Vinogradima u subotu, na blagdan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, održana je svečanost na kojoj su vatrogasci iz Notthinghama iz Velike Britanije predali na uporabu 6 vatrogasnih navalnih vozila vatrogascima Osječko-baranjske županije.

  U sklopu te donacije jedno vozilo stiglo je i u Josipovac Punitovački, a vrijednost mu je 700 tisuća kuna.

  Vatrogasci iz Engleske održat će osposobljavanje vatrogasaca koji primaju ova vozila za rad na visinama, s hidrauličkim alatom i motornim vatrogasnim pumpama. Osim vozila, donirali su i više ljestvi, prijenosnih pumpi te kompleta osobne zaštitne opreme.

  Kako su u prosincu prošle godine već dostavili jedno vatrogasno vozilo, a u rujnu ove godine planira se donacija još 6 navalnih vozila, na taj način dobrovoljna vatrogasna društva u Osječko-baranjskoj županiji bit će opremljena s ukupno 13 britanskih vatrogasnih vozila.

  To prigodom župan Ivan Anušić kazao je kako je rad vatrogasnih društava na području Osječko-baranjske županije za svaku pohvalu te im zahvalio i iskazao punu podršku za sve aktivnosti koje čine za zajednicu. Posebno se zahvalio donatorima iz Notthinghama jer će s njihovim vozilima i opremom biti unaprijeđen rad naših vatrogasnih društava.

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog