Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bira se “Zeleno srce Đakova – Najljepša okućnica 2019.”, prijavite se

  Sada već tradicionalno, Turistička zajednica grada Đakova objavila je javni poziv za uključivanje u akciju “Zeleno srce Đakova – Najljepša okućnica 2019.”

  U navedenoj akciji ocjenjivat će se uređenosti okućnica privatne kuće  ili balkona, a prijave na Javni poziv dostavljaju se na adresu: Turistička zajednica grada Đakova, Kralja Tomislava 3, 31 400 Đakovo, s naznakom:”Zeleno Srce Đakova – Prijava za akciju Najljepša okućnica 2019.”.

  Prijava treba sadržavati  ime i prezime vlasnika objekta, adresu, broj telefona i tri fotografije okućnice objekta u digitalnom obliku, s naznakom: ”Zeleno Srce Đakova – Prijava za akciju Najljepša okućnica 2019.” Javni poziv je otvoren od 17. svibnja do 30. lipnja 2019. godine.

  Prijavu za Najljepšu okućnicu 2019. može podnijeti i osoba koja nije vlasnik okućnice uz prethodnu suglasnost vlasnika okućnice. I ove godine za najbolje su pripremljene vrijedne nagrade, a dodjela nagrada, priznanja i zahvalnica održat će se 6.7.2019. u sklopu prigodnog programa u Strossmayerovom perivoju.

  Više o natječaju doznajte na link.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog