Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Ekonomske škole učili o poduzetništvu i ravnopravnosti spolova

  Učenici i nastavnici Ekonomske škole Braća Radić prošlog su tjedna sudjelovali u dva Erasmus + projekta koji su se realizirali istodobno u Poljskoj i Italiji.

  Sudionici u projektu „Mladi poduzetnici moderne Europe“, nakon predstavljanja svojih simuliranih mini kompanija čija djelatnost je pružanje usluga u lokalnoj zajednici, u Poljskoj su se bavili osmišljavanjem marketinških strategija svojih poduzeća i sudjelovali u kreativnim radionicama izrade uskrsnih ukrasa. Posebno iskustvo im je predstavljao posjet udruzi osoba s Downovim sindromom.

  Ekonomsku školu Braća Radić predstavljali su učenici: Tea Budžaki, Ivana Pejić, Barbara Puljić, Bruno Tirić, Daniela Tokalić i Barbara Tubanović u pratnji ravnateljice Snježane Marić i prof. Sidonije Grubišić.

  Druga grupa učenika sudjelovala je u projektu „Ravnopravnost spolova u teoriji i praksi“, a bavila se izradom aplikacije za smartfone kojom bi u prvom redu učenice škola sudionica u projektu mogle prijaviti ravnatelju ili školskom pedagogu. Po završetku projekta, aplikacija će se ponuditi i susjednim srednjim i osnovnim školama na korištenje kao vid održivosti rezultata.

  Tim koji je školu predstavljao u Italiji činili su učenici: Marko Brekalo, Ana Jelenčić, Dora Tirić i Iva Zorić u pratnji profesorica Danice Crnov i Zlate Hrženjak.

  Foto: Ekonomska škola

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog