Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pijani biciklist iz Satnice neslavni rekorder

  Na području PU osječko – baranjske od 19. do 21. travnja policijski službenici provodili su pojačane mjere u prometu tijekom kojih su evidentirali ukupno 191 prekršaj, od čega se 94 prekršaja odnosilo na prekoračenja brzine kretanja, 22 prekršaja upravljanja vozilima uz nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi, 17 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 9 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, jedan prekršaj upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, jedan prekršaj upravljanja vozilima u vrijeme dok traje zabrana upravljanja motornim vozilima, tri prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 40 ostalih prekršaja.
  Najveću koncentraciju alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su 19. travnja u 10,30 sati u Ulici bana Jelačića u Satnici Đakovačkoj kada su zaustavili 55-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 3,08 grama po kilogramu.
  U subotu, 20. travnja, u 0,15 sati u Pavićevoj ulici u Đakovu policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 25-godišnji hrvatski državljanin, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,29 grama po kilogramu.  Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. 
  U Ulici bana Jelačića u Đakovu policijski službenici su 21. travnja u 1,40 sati zaustavili  osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnji hrvatski državljanin, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,86 grama po kilogramu. Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog