Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Maltezer uginuo nakon večernje šetnje

  Naš sugrađanin Zvonimir Vinković s Vile obratio nam se s pričom koja bi, kako je kazao, trebala poslužiti kao upozorenje drugim ljubiteljima životinja i vlasnicima kućnih ljubimaca.

  Naime, on je sinoć, nakon uobičajene večernje šetnje s tromjesečnim maltezerom ostao bez svog ljubimca koji je, kako se kasnije utvrdilo, otrovan.

  Sinoć smo bili u uobičajenoj kraćoj šetnji do obližnjeg igrališta i nakon dvadesetak minuta vratili smo se kući da bih primijetio kako pas diše ubrzano i otežano, ležao je ukočeno i nije reagirao na dodire. Odvezao sam ga kod veterinara koji je posumnjao da je sigurno u pitanju neki jaki otrov i pas je kasnije  uginuo”, prisjeća se Zvonimir sinoćnjeg događaja.

  Zvonimir sumnja da je pas naišao na otrov koji je ostavljen jer su se slični slučajevi već događali u drugim mjestima. Kaže da je ranije primjećivao neki sumnjivi blijedo rozi prah o kojemu je čitao u dnevnom tisku, a takvo trovanje životinja smatra nehumanim potezom kojemu treba stati na kraj.

  O ovome događaju Zvonimir planira izvijestiti Udrugu za zaštitu životinja kako bi upozorio i ostale ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca.

  U Policijskoj upravi doznajemo da, nakon prošlogodišnjeg slučaja uginulih osječkih golubova, nije bilo takvih ili sličnih dojava.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog