Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin Matt Grafton objavio debitantsku pjesmu: “Nastala je u Dublinu”

  Đakovo je oduvijek, ili barem tako želimo vjerovati, bio grad u kojem su se rađali kvalitetni glazbenici. Jedan od posljednjih u nizu je Toni Breulj koji nastupa i stvara pod pseudonimom Matt Grafton. Grafton je kantautor i glazbenik koji je nedavno izbacio svoj prvi debitantni singl “Ride”, koji je ujedno i prva puzzla s nadolazećeg EP-a “Puzzle Pieces” koji, prema planovima, izlazi pred kraj godine.

  Iako se Toni već godina brendira kao Matt Grafton, nikada ga nismo imali priliku pitati zašto je odabrao baš to ime.

  -Grafton je nastao u Dublinu i to dva puta – u snu. Prvi put u Dublinu, noć prije prvog nastupa u jednom hostelu i drugi put u Zagrebu gdje sam sanjao da sam nastupao na ulici te da mi je neki stranac dosao s upitom gdje me se moze naći online, a ja sam mu počeo pisati svoj IG na komadić maramice (@matt.grafton) – rekao nam je rođeni Đakovčanin koji posljednjih godina živi u Zagrebu.

  Pjesma “Ride” nastala je još prije tri godine u proljeće kad je živio u Dublinu, no završena je tek prošle godine. Govori o odnosu između dvije osobe u vezi s perspektivom jedne koja svjesno vidi da će se dogoditi “sudar”, a ne može ništa učiniti po tom pitanju – spriječiti ili izbjeći taj sudar, sve što može je gledati.

  – Odlučio sam da EP Puzzle Pieces 2019. godine napokon treba ići van jer te pjesme jako dugo leže u meni i ne mogu početi pisati nove i okrenuti drugo poglavlje dok ovo niie zatvoreno, pa sam ozbiljno odlučio da je vrijeme da sve to snimim i izbacim van – rekao je Grafton, a pitali smo ga i za planove.

  -Za sad je prvotni plan dostaviti singl što većem broju ljudi (zapad je target), u roku dva tjedna snimiti i objaviti video za singl, ponovo se zaputiti prema studiju i početi snimati drugi singl i probati organizirati nastupe po Europi (festivali, klubovi etc.).

  Pjesmu “Ride” poslušajte ovdje:

  Foto: Mislav Žabarović

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog