Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učestali požari na otvorenom

  Jučer u popodnevnim satima u blizini mjesta Musić, na neutvrđen način došlo je do požara suhe trave i neobradivih površina koji se proširio na šumski predio, objavila je Policijska uprava osječko-baranjska. Opožarena površina je oko 7 hektara.
  Također jučer, u blizini mjesta Milinac na neutvrđen način došlo je do zapaljenja niskog raslinja nakon čega se požar proširio i na šumski predio gdje je izgorjela neutvrđena površina niskog raslinja, te neutvrđen broj stabala. Požar su ugasili pripadnci DVD Levanjska Varoš i mještani Musića.
  Slijedi daljnji rad na otkrivanju uzroka požara i procijeni materijalne štete.
  Isto tako, jučer u popodnevnim satima, u šumskom predjelu u blizini mjesta Levanjska Varoš na još neutvrđen način došlo je do požara niskog raslinja pri čemu je opožarena površina od oko 10 hektara niskog raslinja. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Našice.
  Zbog učestalih požara na otvorenom iz Policijske uprave osječko-baranjske apeliraju na građane da, ukoliko spaljuju korov, šikare, suhe trave i drugi biljni otpad na poljoprivrednom zemljištu i na zemljištu u neposrednoj blizini šume, poduzmu mjere i radnje kako ne bi došlo do požara.
  Doznajemo također da su jučer zbog požara na otvorenom intervenirali i vatrogasci DVD-a Satnica Đakovačka.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog