Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Glazbene škole uspješni i u Križevcima

  Učenici đakovačke Glazbene škole,  koja djeluje pri Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić”,  sudjelovali su na Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Sonus u Križevcima, doznajemo od voditelja Sandra Funarića.

  Za disciplinu klavir prijavilo se više natjecatelja nego ikada i time je Sonus postalo najveće klavirsko natjecanje u zemlji.

  U 1. kategoriji natjecalo se 56 učenika iz Hrvatske i svijeta, a učenik Marko Funarić, čija učiteljica je Brigita Menrat, bio je sedmi u ukupnom poretku, a po osvojenim bodovima ( 92,75 bodova) pripala mu je 1. nagrada.

  U 2. kategoriji se natjecalo 54 učenika, a Ivan Cigić, čija učiteljica je Maja Varga, kao jedan od najmlađih natjecatelja, bio osmi u ukupnom poretku kategorije te je i njemu prema osvojenim bodovima ( 90,75 bodova) pripala prva nagrada.

  Školu je odlično predstavila i učenica Marta Drenjančević, čija je učiteljica Matea Matić, osvojivši u 2. kategoriji 3. nagradu sa 78,50 bodova.

  Ovime se đakovačka škola, kako ocjenjuje voditelj Sandro Funarić, našla u samom vrhu među školama Hrvatske i inozemstva.

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog