Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tidlačka: “Želimo turistički povezati zapadnu Đakovštinu”

  Općina Levanjska Varoš danas, na svetkovinu svoga zaštitnika svetog Josipa, obilježava svoj dan. Nakon misnog slavlja u Karmelu svetog Josipa, za 12:30 je sazvana svečana sjednica Općinskog vijeća u mjesnom domu u Breznici Đakovačkoj na kojoj će biti riječi o dosad realiziranim projektima i planovima razvoja.
  S tim u vezi načelnik Slavko Tidlačka naglašava da je prošlu godinu obilježio projekt „Zaželi” čija vrijednost je 4 milijuna kuna, a kroz kroji je zaposleno 25 žena, zatim cesta Gornji Majar (2 milijuna kuna), a uz pomoć Osječko-baranjske županije uređena je predškola, dva društvena doma te pripremljen niz drugih projekata.
  Kao prioritetnu investiciju načelnik navodi spojni vodovod, odnosno cjevovod Kondrić-Levanjska Varoš radi osiguranja pitke vode te proširiti vodovodnu mrežu na druga naselja, odnosno Slobodnu Vlast i Musić gdje je također projektna dokumentacija gotova i samo treba osigurati sredstva.
  Općina također, kako naglašava načelnik Tidlačka, radi na izradi Strategije razvoja turizma kojom bi, osim vlastitih 9 naselja s oko tisuću stanovnika, bile povezane i susjedne općine, a cilj je što prije se cestovno povezati i s Borovikom kako bi se, kako kaže načelnik, zaokružila turistička destinacija na zapadu Đakovštine, a radi se i na spoju prema Našicama.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog