Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Strukovna škola domaćin državnog natjecanja učenika pekara

  Nakon izlučnih, školskih, županijskih i međužupanijskih natjecanja poznati su sudionici državnih natjecanja u strukovnim zanimanjima koji se od ove godine održavaju u sklopu Worldskills natjecanja, svojevrsnog svjetskog prvenstva u strukovnim zanimanjima. Svjetska završnica će se ove godine održati u ruskom Kazanu od 22. do 28. kolovoza.

  Među učenicima koji će pokušati osvojiti titulu državnih prvaka i plasman na svjetsku završnicu je pet učenika i učenica Srednje strukovne škole Antuna Horvata u disciplinama: pekar, soboslikar-ličilac, agrotehničar, stolar i frizer. Škola je također izabrana od strane organizatora, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, za domaćina Državnog natjecanja u zanimanju pekar tako da je to veliko priznanje i obaveza budući da će se sva događanja održati na Zagrebačkom velesajmu od 26. do 28. ožujka 2019.

  Podsjetimo da je u istoj disciplini škola bila organizator 2012. godine, 2013. u zanimanju frizer i 2015. u zanimanju stolar.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog