Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bajaga i Instruktori spremaju spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni

  Još nas samo nekoliko dana dijeli od spektakularnog nastupa Bajage i Instruktora 2. ožujka u zagrebačkoj Areni! Svi koji žele biti dio jednog od najvećih koncerata godine trebaju požuriti po svoju ulaznicu jer su tribine gotovo rasprodane. Onima koji se još uvijek dvoume, Bajaga je kratko poručio: “Ovo je moj prvi solistički koncert u zagrebačkoj Areni. Promovirat ćemo i novi album ‘U sali lom’ i svirati mnoge stare hitove. Bit će to odličan koncert i dođite da se družimo!” 

  Čast da zasviraju prije Bajage i Instruktora pripala je grupi Buđenje. Nakon zagrebačke Tvornice i pulske Arene gdje su nastupili prije velike glazbene zvijezde Stinga, Buđenje će zasvirati i u zagrebačkoj Areni.

  “Zahvalni smo Bajagi i timu što ćemo se već drugi put moći predstaviti njegovoj publici. Prvi put smo zajedno nastupili na istoj pozornici 2015. godine u Varaždinu na Špancir Festu i već tada zaključili kako je publika kompatibilna generacijski i glazbeno. Sve su to ljudi koji su negdje na polovici otplate stambenih kredita 🙂 Iznimno cijenimo autorski rukopis te organsku svirku odličnih muzičara koji su na pozornici s Bajagom pa nam je pravi gušt vezati se na takve glazbene vrijednosti. Uvjeren sam kako će Arena biti popunjena  do posljednjeg mjesta.” – rekao je frontman Buđenja Darko Bakić.

  Ulaznice za koncert 2.3. u Areni Zagreb su u prodaji po sljedećim cijenama:

  PARTER | 150 kn

  DONJA TRIBINA | 170 kn

  VIP LOUNGE ZONA | 250 kn

  VIP LOŽA | 500 KN * **

  —–

  * Kupci ulaznica za VIP Lože imaju besplatan parking u garaži i liftom idu direktno do lože.

  ** Moguće je zakupiti i cijelu VIP Ložu | upite slati na dallas@dallas.hr

  Ulaznice potražite na Eventim.hr, službenim prodajnim mjestima Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu. Osigurajte svoje povoljnije ulaznice na vrijeme budući da će cijene pred koncert opet rasti!

  Foto: Goran Berović

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog