Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zimske radionice za djecu

  I ove godine tijekom zimskih praznika u Osnovnoj školi “Vladimir Nazor” održat će se zimske radionice za učenike, doznajemo od ravnatelja Andrije Šuška. Iz godine u godinu, radionice su sve posjećenije, a osim osmoškolaca, sve je više i srednjoškolaca koji im se priključuju, ali i djece predškolske dobi.

  Osim učenika, u osmišljavanju i realizaciji radionica sudjeluju i roditelji, a uključuju se i nastavnici i učenici iz drugih slavonskih mjesta.

  Ovogodišnje, devete po redu zimske radionice za učenike održat će se 7. i 8. siječnja, najavljuje voditeljica Sanja Vidović, a predviđeno je 40 radionica.

  Program radionica dnevno će trajati od 9 do 13 sati.

  “Svake godine okuplja se sve veći broj učitelja i roditelja kao voditelja novih radionica, ali i samih sudionika koji žele na ugodan i zabavan način naučiti nešto novo i družiti se zajedno s nama. Glavni cilj je povezivanje vrtića, osnovnih i srednjih škola, te udruga koje djeluju u gradu; što se i ove godine ostvaruje na način uključivanja novih udruga u rad zimskih radionica. U sam rad uključila se Srednja strukovna škola Antuna Horvata sa desetak radionica, Ekonomska škola Braća Radić sa 3 radionice, zatim Srednja škola Ilok, Srednja strukovna škola Vukovar, Osnovna škola „Vjekoslav Klaić“ Garčin, učiteljice iz đakovačkih osnovnih škola, radionica Dječjeg vrtića Sunčev sjaj Nazaret, roditelji naših učenika, Gradska knjižnica, Udruga Suncokret, Odred izviđača Jazavac, Fotokino klub Đakovo, te stalni Aero klub Osijek i Radio klub Đakovo, a najveća podrška su učitelji naše škole”, ističe voditeljica Sanja Vidović.

  Veliki uspjeh je, kako navodi, i uključivanje učitelja iz osnovnih i srednjih škola susjednih županija Vukovarsko srijemske i Brodsko posavske, kao i uključivanje odgojiteljica vrtića.

  Prošle godine kroz zimske radionice Osnovne škole “Vladimir Nazor” prošlo je više od 300 sudionika.

  Foto: Sanja Vidović

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog